MasterHaosis Vlasnik Sajta

| Subject: Boje članova Sat Feb 18, 2012 2:15 am | |
| Evo kao što sam rekao, ima da sortiram boje koje su u upotrebi. Znači boje koje imaju članovi plus one koje mogu da se izaberu. Naravno, kada neko zasluži. U zagradi pored boje su imena ljudi koji koriste tu boju. Imate za sada 30 boja.
1. BOJA (Bogdanst) 2. BOJA (Jony prah) 3. BOJA 4. BOJA 5. BOJA (Majki) 6. BOJA 7. BOJA (Stanko) 8 .BOJA (Hexx) 9 .BOJA (LegoLover) 10. BOJA (Profa21) 11. BOJA (Soundwave) 12. BOJA 13. BOJA (MasterHaosis) 14. BOJA 15. BOJA (Mima) 16. BOJA 17. BOJA (Nidžo) 18. BOJA 19. BOJA 20. BOJA 21. BOJA 22. BOJA 23. BOJA (JaBaDaBaDu) 24. BOJA 25. BOJA 26. BOJA 27. BOJA (daulex) 28. BOJA (lesa0208)
naravno, zbog kazne ili neaktivnosti, ili bilo kog opravdanog razloga član može da izgubi boju. Za sada ne možete da tražite boje koje članovi već koriste, ja mislim da ima dovoljno za biranje. Za predloge, koristite forum ,,Diskusija" Tema je zaključana _________________ - Stanko wrote:
- da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!
- Bogdanst wrote:
- i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom
sad vec lupam glupsti
|
|