LEGO SRBIJA

NEAKTIVAN/INACTIVE: Lego Srbija je srpski sajt gde Lego kolekcionari mogu da diskutuju, predstavljaju i razmenjuju svoja iskustva o Lego kockama, i trguju njima. Na sajtu se takođe može diskutovati o raznim stvarima koje su bitne članovima
 
HomeCalendarFAQSearchUsergroupsRegisterLog inOvde je prikazana detaljna statistika o forumimu

Share | 
 

 Moje mišljenje vezano za kreacije

Go down 
AuthorMessage
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Moje mišljenje vezano za kreacije   Thu Mar 22, 2012 4:57 pm

Evo momci i mog mišljenja vrzanog za kreacije. Ja sam juče gledao sve to detaljno, i razmatrao.
Znači, ovde ja ne pričam ko je zaslužio prvo, drugo i treće mesto, ja ovde dajem mišljenja za svaki rad posebno.
A konačno rangiranje će biti uskoro, možda već večeras ili sutra, zavisi, pošto sa Bogdanom svo vreme razgovaramo o tome. pa će biti i proglašeni pobednici.

Hexx - Izvanredan rad. Veoma dobra ideja i završna obrada. Demona je stvarno uradio za desetku, dosta je kocaka koristio i veliko je ispalo. Takođe ova vatrna bakla/vatreni lanac štaveć je sa dosta strpljanja i truda napravljeno i ekstra izgleda. Nema šta da se kaže , baš profesionalan rad.

Profa - Veoma zanimljiv izbor scene. Likovi su u pokretu na sceni, dvojica u pokretu, to jest jedan pada na dole, drugi gura kolica, mrtva tela, i sve identično preneseno na radu. Iako podloga i stepenice nisu iste boje, to je maštovito uradio kako bi se razlikovali. Pet mrtvih tela ima na slici i nekoliko džaka a on ima tri tela, što dokazuje, zajedno sa izborom scene da je hteo što brže da uradi rad, vidi se da mu nije trebalo više od sat vreme za ovako nešto. Nema toliko interesantnih detalja, ali opet, izbor scene jeste sam interesantan iako scena nije prilično interesantna. Bar je jedinstvena, živa akcija!

LegoLover - iz njegove omiljene Hari Poter tematike dolazi akciona scena. Iako scena ne deluje ništa posebno na slici na prvi mah, on se potrudio da je dočara na setu da izgleda življe nego na slici. Koristio je različite boje, bez preterivanja, dodao je globus i neke elemente da dodaju šmek, kao što su oborene kocke koje dočaravaju borbu, što je za svaku pohvalu.
LegoLover je ovde mogao više da se potrudi kod zida iza figura, da deluje kao zid, a ne kao dva mala zada spojena. Njegove figure deluju kao da se bore napolju a ne unutra.
On je za najkraće vreme napravio set, što je za pohvalu, ali to se ne računa, svi su imali podjednako vremena, tako da je to poseban problem pojedinaca ko je za šta koristio svoje vreme. Mogao je neko u poslednjem minutu da napravi set, ako je sposoban za to, a neko je mogao odmah prvog dana po objavljivanju takmičenja, pa da mu ne misli kasnije.

Legotron - E on po meni ima najbolju dočaranu unutrašnjost, da figure deluju istinski da se bore unutra, da su figure pokrivene sa zidovima. Ali, set nije baš toliko identičan sa slikom kao ostali, pre svega jer je Legotron izabrao nezgodnu scenu, gde se bore u mračnom delu sa dosta braon i oker, i tamnog kamenja, dok je on koristio crno belu varijantu što stvara kontrast, i celokupan set izgleda svetao kao da se bore pod čistim suncem ili svetlom. Takođe, na slici je veliki zif uobliku stepenica koji liči na neko nabacano kamenje koji je na njegovom setu odsutan verovatno zbog manjka kockica. Ali, sviđa mi se što je odvojio da mu crno i belo budu kamenje, a braon drvo, tako da se lako raspoznaju drveni elementi. Sve što treba je u fokusu: enterijer, junaci, borba, i vi kod njega na slici ne vidite zid sobe ili bilo šta što ne pripada sceni.

Pošto se ovde radi o mom mišljenju tema će biti zaključana. Nakon objave pobednika, moćićete da diskutujete o radovima i takmičenju.

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
 
Moje mišljenje vezano za kreacije
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Moje pjesme....moji snovi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
LEGO SRBIJA :: Takmičenja Foruma :: Veliko takmičenje povodom godinjice foruma-
Jump to: