LEGO SRBIJA

NEAKTIVAN/INACTIVE: Lego Srbija je srpski sajt gde Lego kolekcionari mogu da diskutuju, predstavljaju i razmenjuju svoja iskustva o Lego kockama, i trguju njima. Na sajtu se takođe može diskutovati o raznim stvarima koje su bitne članovima
 
HomeCalendarFAQSearchUsergroupsRegisterLog inOvde je prikazana detaljna statistika o forumimu

Share | 
 

 Lego Fright Knights revizija

Go down 
AuthorMessage
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Lego Fright Knights revizija   Sun Mar 07, 2010 2:23 am

Fright Knights


Fright Vitezovi (u prevodu Strašni vitezovi) su predstavljeni u 1997. godini. To je bila armoja kojom nije vladao kralj ili čarobnjak, nego Basil Batlord.
On sebe smatra lordom slepih miševa. Zapravo oni su na štitovima imali amblem sa slikom slepog miša. Takođe u toj Lego temi po prvi put su prikazani novi elementi kao što su slepi miševi, veštice, kristalne kugle, lanci, crni zmajevi....
Fright vitezovi koriste uglavnom mračnu magiju i možna naoružanja da pobede neprijatelje i osvoje njihove zemlje. Oni se nalaze na veoma nepristupačnim terenima, na najvećim planinama, gde je vrlo neprohodno, gde preovladavaju mnoge pećine... U tim pećinama se nalaze njihove baze, i tamo su stacionirani. Kopnena vojska mnogo teško dolazi do tamo, ili uopšte ne dolazi, što je i cilj tih vitezova, jer se njihov teren najlakše prelazi preko vazduha, gde oni caruju.
Oni koriste jato krvoločnih slepih miševa, velike crne zmajeve koji pljuju vatru na neprijatelje, leteće kočije, leteće mašine (Batlordove i veštičje letelice), duhove, tako da ih je teško (nemoguće) pobediti u vazduhu, posebno zato što je castle u srednjem veku, pa tada i nije postojala neka posebna opasnost iz vazduha, tako da i nisu postojala oružija koja su efikasna protiv vazduhoplovstva, osim strela i čarobnih štapića koji pucaju struju.
Što se tiče kopna, koriste standardno trenirane i naoružane lojalne vojnike sa šlemovima, štitovima, mačevima, kopljima, konjanike (s tim što koriste crne konje samo), strelce i strelce sa samostrelama...
Od mašinerije koriste vatrene dvokolice, katapult dvokolice, samostrelne dvokolice, katapult kočije, dvokolice sa blagom, a u Dakti koriste neke kočije dizajnirane za napad na kule i za uništavanje zidova...
Inače lokacija je njihov glavni adut. ne samo što su putevi do njihovih pećina opasni, neprohodni, rizični, nego im sama pećina po sebi donosi dosta dobrih stvari, kao sklonište za njih od napada, od nevremena, ali i drugih stvari. Tamo ima dosta blaga, ima eksplozivnog gasa, koji je lako zapaljiv u dodiru sa kiseonikom. To je veoma korisna stvar, ako ste primetili onu silnu burad koju koriste u mnogim setovima. Na primer u katapultu sa onim kočijama, u dvokolicama što pucaju vatru, batlordova mašina isto koristi.
Međutim buriće možemo primetiti i kod veštice, na kojima obično stoji kristalna kugla. Veoma je verovatno da veštica pravi tu eksplozivnu tečnost ili gas, ali opet, nedvosmisleno je da materijale za taj gas i magične tečnosti nalaze u dubini pećine!

Basil the Batlord
Bazil Lord slepih miševa je vrhovni vođa strapnih vitezova. On je njihov strogi mračni Lord koji vlada diktatorski uz pomoć svojih veština, magije i svog partnera Wille veštice. Njihov komandni centar se nalazi u NightLord's castle.
Batlord uvek nosi specijalan crni šlem na kom su zavrena metalna krila od slepog miša. Od oružija koristi razne stvari, od mača, samostrele, konopaca do motke sa slepim mišem na vrhu motke. Ponekad noristi i štit, i ogrtač, koji mu pomaže pri skoku, i uz pomoć koga izgleda mnogo strašnije!
Basil koristi svog crnog zmaja i crnog konja. Takođe ima letelice (izgleda da su to njegovi podređeni batlordovi)Batlord dok se penje


Priča se da je Batlord vampir. Ali to nije potvrđeno do dan danas. Jeste da ima slepe miševe oko njega, i komanduje im, jeste da mu je zamak u horor stilu, on takođe ima oštar pogled, šiljate brkove, obrve i kosu kao klasi?ni vampiri. Ali ipak, vampiri ne idu po danu, a basil je aktivan i danju, ne samo noću! On leti danju i razgleda situaciju i sprema strategiju za napad!
On čak ima i automobil za trkanje u Lego Racers kompjuterskoj igrici.

Willa the Witch
Willa veštica je Basilova desna ruka. Oni zajedno vladaju armijom. Veštica pomaže zlom Lordu slepih miševa u njegovim misijama i osvajanjima tako što pravi razne napitke, u razne svrhe, oživljava kosture, koristi razne magije uz pomoć kristalne kugle i čarobnog štapića. Takođe ima teleskop kojim ima veoma dugačak domet! Ne samo što može da leti uz pomoć metle, nego ima i svoju letelicu u stilu helikoptera. Ali i to nije dovoljno, pa veštica koristi letelicu koja je prikačena za zelenog zmaja!
kao i batlord, veštica se nalazi u mnogim setovima, pa je vrlo mogu?e da su to podređene veštica dok je ona jedna Willa me?u njima.


Evo poznatih slika za ove vitezoveRevizija setova
2538 Fire-Cart

Ovde vidimo vojnika sa samostrelom koji gura dvokolica na kome se nalazi ono bure, koje najverovatnije ima onaj zapaljivi gas, ili gas koji je veštica pripremila. U svakom slučaju uz pomoć toga on ispaljuje vatru zahvaljujući gasu koji se izpušta iz bureta i koji u dodiru sa vazduhom stvara veliku vatru.
Vatrene dvokolice koriste u slučaju kada treba bilo šta da se zapali, šume, seoske kućice, kule, neprijateljske dvokolice i kočije...

2539 Flying Machine

Batlord u letećoj mašini. Vrlo neobično za srednji vek, ali vidimo da ova stvar takođe radi na nekom gasu koji stvara pritisak unazad i ispušta vatru, pa tera letelicu da ide napred, a uz pomoć krila se održava u vazduhu.
Tehnološka naprednost kod njih i odnosu na druga kraljevstva je ovde vrlo izražena.
Ova letelica se koristi u mnogobrojne svrhe, od nadgledanja terena, pa do napada iz vazduha. A još kad Batlord sa svojim slepim mišem sedne u letelici!

2540 Catapault Cart

Fright vitezovi su dobri i u artiljeriji. Naoružan personalnim mobilnim katapultom, ovaj Batlord može začas da napravi štetu neprijatelju. Nađi lokaciju, podesi katapult, ispali i počni da bombarduješ!
Ove katapult dvokolice su dobre kako za napad tako i za odbranu. S obzirom da nije to onaj veliki ,,pravi" katapult koji ruši zidove dvorca, ovaj ipak je manji, ali takođe će napraviti štetu. Dobar je za uništavanje kula, seoskih kućica, stacioniranim odbranama, za mete koje se ne miču (ako pogodi vojnika ovom kamenčinom, gotovo je)
Ovo jeste slabiji tip katapulta od onih koje su bazirani na tipu kočija, ali zato su više fleksibilni a pogotovo u manjoj grupi gde mogu bilo koju metu da nabombarduju!

2848 Flying Machine

Evo još jedna vrsta leteće letelice, ali za razliku od one koja radi na onom gasu, ova ovde izgleda da radi na magiiji.
Jeste da i ova pozadi ima vatru, ali vidimo kristalnu kuglu, a kristalna kugla ne treba letelici osim da joj daje energiju da je pokreće!
Kako bilo, ova stvar leti, i kada Batlord sedne u nju, i uzme mač i par koplja, pa počne da obleće svoje neprijatelje i da baca koplje na njih, to ume da bude strašno.
Naravno, Batlord i ovde dolazi sa jednim slepim mišem u ispomoć.

2872 Witch and Fireplace

Veštica i oganj. Kao u dobra stara vremena, ova veštica ima sve što je potrebno za svoje napitke i čarolije.
Ima oganj koji ne služi samo za grejanje, nego za podgrevanje raznih tečnosi, onda bure, sa gasom ili sa tečnosti.
Kristalna kugla, koja služi za razne magične stvari, čarobni štapić uz pomoć kojeg puca i radi svakakve magije, naravno zelena tegla sa napitkom, crna mačka i slepi miš!

6004 Crossbow Cart

Dvokolice sa samostrelama. Ovaj vojnik sa kopljem gura veoma opasne dvokolice. Dvokolice su naoružane sa tri samostrele i dva štita za odbranu kako dvokolica tako i vojnika.
Konjanici, kočije, pešadija, vazduhoplovstvo, vojnici na kuli... Sve je to laka meta za 3 samostrele!

6007 Bat Lord

Evo još jedne strahote. Batlord sa štapom, mačem, slepim mišem i velikim crnim zmajem.
Ovaj zmaj je više opasan nego što izgleda, po naredbi svoga gospodara u stanju je da uništi neprijatelje za kratko vreme, kako fizičkom snagom tako i vatrom koju pljuje!

6027 Bat Lord's Catapult

Ali Batlord ima i svoju tepku artiljeriju. Konj koji vuče kočije na kojima je instaliran katapult. Uz pomoć njega oni katapultiraju bure u koje je napunjeno tim gasom i dobro zatvoreno.
Kada katapultiraju to bure, bure udari velikom silinom u zemlju, što izaziva da onaj gas ekslodira kao bomba! Time se uništavaju zidovi zamka, kule, kućice, neprijateljska manj odbrambena utvrđenja, grupe vojnika, kočije...
Da sve bude kako treba tu je i elitni vitez za odbranu katapulta, kao i vojnik kočijaš koji ne samo što kontroliše konja i katapult, nego ima i mač da se bori ako treba!

6028 Tresure Guard

Niko neće da krade blago Batlorda i njegovih strašnih vitezova!
S obrzirom da su u pećini gde ima dosta ruda, minerala i gasa, oni nalaze dojamante, stavljaju u dvokolice i transportuju do zamka. Jedan deo blaga čak ide sa strane za svaki slučaj.
Ovaj elitni čuvar blaga vuče dvokolice sa kovčegom u kome se nalazi blago. Da bi se lakše odbranio ima dva koplja, mač, i dobio je jednog posebnog sivog slepog miša, koji je malo jači nego standardni crni.

6031 Fright Force

Neka se neprijatelji čuvaju armije strahote!
Vojnik sa sekirom, elitni vitez sa mačem i štitom, Batlord konjanik sa svojim mačem i zastavama, i naravno veštica koja je tu da pomogne svojim čarobnim štapićem i kristalnom kuglom!

6037 Witch's Windship

Zmaj koji pljuje vatru. na njega je prikačena letelica koja ima dve sekire za rezanje, kristalnu kuglu, metlu za vešticu kao i čarobni štapić i svakakve stvarčice.
Sa svime time, šta god da je naumila, ova veštica će to i učiniti!

6047 Traitor Transport

Batlord ima lojalne vojnike! Naravo, kao i svuda nađe se po neki izuzetak. E takav će se naći u ovom transportu unutar ovih lanca i katanaca, kao primer ostalima!
Ove kočije služe kao pokretni zatvor. Crne metelne šipke i lanci neće dozvoliti nikome da pobegne odatle!
Ali što je najveća fora, ovo nisu svakakve kočije za transport zatvorenika! Ovo su kočije koje umesto konja koriste crnog zmaja!
Upravo tako, crni zmaj vuče kočije, i kad on leti, lete i kočije. Zbog bolje aerodinamike i održavanje u vazduhu, ove kočije imaju 4 krila, slična onima kao zmaj! Tako da su perfektne za najbolji transport zatvorenika jer niko neće napadati iz vazduham pa i da napadne, tu je zmaj koji pljuje vatru i kočijaš!
A ako su na zemlji, kočije imaju i jednog čuvara koji ima štit i sekire. A tu je i batlord da nadgleda transport zatvorenika do njegovog zamka, i da uskoči ako dođe do problema!
I ne samo za transport, ove kočije se vrlo često koriste i za napad iz vazduha za koji neprijatelji nikada nisu spremni!

6087 Witch's Magic Manor

Evo jedno utvrđenje za veštičije potrebe! Veliki džinovski pokretan zid koji se podiže i spušta po potrebi, tri vojnika i elitni vitez koji brane uvtrđenje od svakog napada.
Ali tu nije kraj, tu su i kostur i zeleni zmaj. A veštica sa svojim letelicom, koja podseća na helikopter zaista fascinira, ali i zastrašuje sa tom kreacijom koja može biti upotrebljena (i upotrebljava se) u napadačke svrhe!
Na letelici, kao i u građevini ima po jedna kristalna kugla. Unutar građevine nalazi se vešticina laboratorija. Knjiga, kotao, vatra, kristalna kugla, napici, sve što je potrebno za magiju!
Na početku vidimo jednog elitnog viteza na konju, iza njega vojnik sa kopljem, i jedna sa zastavom i štitom, na spratu je jedan strelac!
A kostur je tu iza u tajnim vratima, čeka na onoga ko će se usuditi da kroči! A u vazduhu zeleni zmaj, i veštica na letelici,i da ne zaboravimo na slepog miša!

6097 Night Lord's Castle

Da, to je taj čuveni, zastrašujući, fascinantni zamak mračnog lorda!
To je glavni zamak, i komandni centar za Fright vitezove! Odatle se kuje strategije i zlobni planovi Batlorda i njegove Wille veštice!
Ovaj zamak ima sve što je neophodno: Dobru poziciju, dobro utvrđenje, zaštitu, zatvor, laboratoriju, teleskop, zamke!
Zamak štite jedan vojnik, jedan konjanik (jedini braon konj), jedan strelac i jedan elitni vitez na konju. I jedan kostur stoji sa kopljem. Tu je i vrhovni komandant Batlord sa svojim mačem štapom na kome se nalazi slepi miš.
I naravno na vrhu se nalazi veštica sa metlom i čarobnim štapićem, koja posmatra teleskopom! Uz pomoć tog teleskopa oni začas mogu primtetiti neprijatelje sa velike daljine, i posmatrati okolna sela i kraljevstva ispod planina gde se Fright vitezovi nalaze.
Znači neprijatelj ne može doći a da Batlord o tome nije obavešten! Iznenadni napad na Fright vitezove nije moguć!
na spratu se nalazi laboratorija sa magičnom knjigom, kotlom za kuvanje napitaka i raznim teglama sa napicima!
Iznad je bure sa kristalnom kuglom, a u kristalnoj kugli se nalazi kostruska lobanja koja se skriva i izlazi iz bureta! Zanimljivo!
Iznad u kuli se nalazi jedna zatvorska ćelija sa lancima, valjda za onog kraljevskog vojnika što se šunja okolo zamka!
I naravno tu je crni zmaj koji pljuje vatru! I nekoliko slepih miševa koji će se u jatu obrušiti na neprijatelje koji pokušaju da se približe zamku!

9376 Lego Dacta Castle Set
Evo i specijalnog Dacta seta. Ovo je i jedini set koji prikazuje borbu Fright vitezova, to jest preciznije, kako oni uništavaju nekog.
Borba između njih i Kraljevskih vitezova. U ovom setu su duplirane figure sve po dva!
Imamo 3 slike.
Na prvoj slici vidimo 2 kralja, 2 kraljevska viteza, 2 strašna viteza, 2 Lorda slepih miševa, 2 veštice, 2 kostura i 2 duha.
Ovo je nešto zanimljivo. Prvi put da vidimo Fright vitezove kako se tuku sa nekim, tj. kako dotuku nekog. Prvi put vidimo da koriste kosture u regularnoj vojsci osim 2 ona za odbranu zamka. Prvi put vidimo da oni koriste duhove, zapravo to je i prvi put da vidimo dva duha na jednom mestu.
Vidimo i jedinstvene dizajne kao što je ovo sedlo za zmaja što ga jaše veštica i koristi lance kao uzde, male kočije za strašne viteze, posebne kočije za napad (tamo pozadi gde se Batlord tuče sa kraljem),ono veliko bure za vešticu.
Vidimo oba kralja koji su pobegli gore na kulama. Na prednjoj kuli se kralj tuče sa Batlordom, a na drugoj je gore kralj pobegao i gleda u kostura.
A Batlord je sam sa duhom na desnoj kuli pozadi i slavi pobedu!

Na drugoj slici vidimo isto zanimljiv koncept. Vidimo ovog kralja koji očigledno pripada onim koji ne ispuštaju krunu ni za živu glavu, sva tri puta je pobegao gore na kuli i čeka da ga smaknu odozgo, neće da siđe dole kao svi ostali.
A uspeli su da zarobe jednog kostura, ali tu je jedno specijalno vozilo/kočija, koja služi kao gigantski čekić, upravo da ruši zidove. Ovim ćekićem kako god obrneš ili ćeš da rokneš konja da ga ubiješ na mesto sa sve vitezom (mada bi on preživeo, ali bi bio ranjen), ili bi odma razvalio kapiju da oslobodiš kostura, pa opet ubiješ viteza u svakom slučaju.
A oba slučaja vode da ćeš čekićem da srušiš kulu iz temelja što će da prouzrokuje kralja da padne dole i da se povredi. I napadneš ga sa svime na raspolaganju, i gotovo.
Kako god obrneš nema srećnog kraja za Rojalne vitezove.

Treća slika je isto zaminljiva. Vidimo 4 koncepta.
U prvom konceptu se nalazi zeleni zmaj koji u ruci drži nešto veliko metalno sa lancima u kome se nalazi kovčeg sa blagom! A veštica stoji pored još jednog kovčega sa blagom.
Iza njih je jedna kula. Dole se nalazi kristalna kugla a gore batlord sa sekirom, štitom i zastavom.

U drugom konceptu se nalazi Batlord na braon konju sa mačem, štitom, i štapinom.
Iza njega je kula u kojoj se nalazi njegov duh, a pored je kraljevski vojnik sa šlemom od Fright elitnih vitezova. Izgleda da su ga pretvorili magijom u jednog od njihovih, inače ja neznam zašto bi koristio šlem svog neprijatelja.

U trećem konceptu se nalazi jedna građevina sa kosturom unutra, a ispred je Fright vojnik sa samostrelom i štitom kako trči prema braon konju.

U četvrtom konceptu vidimo takođe neobičan dizajn građevine Fright vitezova, nešto kao kula, a na kraju kule uz zastavu vidimo duha kako leti i drži se za zastavu.
Ispred kule je veštica sa metlom i čarobnim štapićem u svojoj kočiji koju vuče crn konj, a na kočiji se nalazi kristalna kugla.
Pored kočije sa desne strane nalazi se jedno bure sa sekitom, kopljem i metlom unutra.

Ovo su veoma zanimljivi detalji, jedinstvene stvari koju koristi ova strašna armija.
Magija, zanimljiva horor arhitektura, lojalni dobro naoružani vojnici, tehnološka naprednost, kosturi, duhovi, dobra pozicija, slepi miševi, zmajevi, najbolje vazduhoplovstvo, sve to čini kombinaciju pobede kod ovih vitezova!

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
AL X

avatar

Posts : 25
Join date : 2010-02-27

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sun Mar 07, 2010 9:26 pm

.Lepa tema, nema štaE, stvarno si gazda haosa, trebalo je iskomentarisati sve ove  komplete, epski!I zaljubljenik u Lego generalno, još generalnije u igranje- pravu, osnovnu i jedinu silu koja od nas muškaraca čini ono što jesmo-velika deca!Yup, boys with toys!!!
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Mon Mar 08, 2010 4:33 am

AL X, Very Happy
Ej hvala brate! Pa da, ja sam ljubitelj ove armije još kao klinja...
Pa ih malo preferiram. Dobro, ukusi su različiti, neko na primer više volione Robin Hudove, zaprav većina ljudi i voli Robin hudove, to jest forestmene. Možda i za njih napravim reviziju uskoro. Ali činjenica je činjenica. A to je da su ovi najjači u svakom smislu. Dobro,u kopnenoj vojsci Orci prednjače definitivno sa silnom vojskom, mašinerijom i raketama.
Ja imam onaj set 6028 Treasure guard, i sad treba da mi stigne 2872 Witch and Fireplace, doduše ne baš ceo, bez kutije, uputstva i crne mačke. I još neki vojnici, ali sve to sam u delovima naručivao kako bi nas teže oporezali! I urodilo je plodom! haha nema poreza ni na šta. Pa dobro, da je otišlo preko 20, bilo bi zanimljivo onda Very Happy

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Thu Mar 11, 2010 12:04 am

raspisao se, stvarno svaka cast Very Happy

e, ja ocu da pokrijem dragon/black knights Smile nemoj to da mi uzmes, ti opisi ove ostale Smile
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Thu Mar 11, 2010 3:52 pm

Ahahaha Okej kako kažeš.Ti njih najviše voliš?

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Thu Mar 11, 2010 9:02 pm

da Smile they are so coool
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Fri Mar 12, 2010 5:08 am

and powerful because of their dragons!

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
DG WarriorPosts : 1
Join date : 2010-03-12

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Fri Mar 12, 2010 10:49 pm

HAHAHAHAHA E OVAJ CHAOSIS JE NENORMALAN ALI TOTALES!
E DA NAM JE DELIC TVOJE MASHTE NEUPRLJANE HEHE SVAKA CHAST ZA POST, I BOLJE VAS NASHAO, POZDRAV SVIMA KOLIKO VAS IMA!
Back to top Go down
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Fri Mar 12, 2010 10:52 pm

dobrodosao Smile drago mi je da si ovde, nadam se da ces i ti kao master da se raspises bar za jednu tematiku Wink ne mora zamak
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sat Mar 13, 2010 5:21 am

DG Warrior! Kralju! Hej pozdrav drago mi je što si ovde!

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Thu Aug 05, 2010 7:39 pm

vidis, ja sam saznao danas nesto, a to je da set 6047 traitor transportje imao svoje reizdanje sa dodatkom u vidu seta 6099 traitor transport + dragon cavenaravno, dok se svi odmah gnusaju o velike delove plastike, ali ipak mi je zanimljiv ovaj set kao raritet koji eto nikad pre nisam znao da postoji... i tako dok zamisljate kako izgleda taj ogroman deo, evo jos jedna slika koja mozda pomognesame ne znam da li ima studova na ovom chudu ili nema, tj da li minifigure mogu da stoje...
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Fri Aug 06, 2010 9:23 pm

A da dobro si se setio toga, znao sam ja nego sam zaboravio to da ubacim. To je mnogo moćna stvar ta pećina za zmaja! Može da posluži svuda.

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Fri Aug 06, 2010 10:55 pm

pa ako bi mogla da se uglavi u postojece lego delove (da ima "stud"ove) onda je mnogo korisna, ako nema, onda je mnogo bezveze... posto ne znam da li ima studove, ne mogu da odlucim sta mislim o njoj
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sat Aug 07, 2010 3:25 am

Ali bitno je da Lego zmaj i figure mogu da upadnu u to, vidim da ova mini figura stoji. kako bilo, to je prava stena, pećina, dobro bi mi došlo za džunglu

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
Hexx

avatar

Posts : 650
Join date : 2011-09-25

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sun Sep 25, 2011 4:48 am

Carski!!!
Stvarno mi se dopadaju vaši rivjuovi i bogme ću se i ja pridružiti samo da smislim odakle da počnem Smile
Back to top Go down
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sun Sep 25, 2011 11:27 am

Dobrodosao si od Fantasy krunasa ili mozda i patuljaka Smile oni su kratki (kao tematika i kao osobe) ali podlozni prozivanju Very Happy
Back to top Go down
Hexx

avatar

Posts : 650
Join date : 2011-09-25

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sun Sep 25, 2011 4:27 pm

Hm, to ću svakako uraditi, ali sam razmišljao da možda prvo uradim za tipa stare pirate ili neku od svemirskih tema, čisto da uđem u fazon...
Back to top Go down
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Sun Sep 25, 2011 4:40 pm

naravno, i to moze kao zagrevanje Smile
Back to top Go down
Red Wing

avatar

Posts : 25
Join date : 2010-12-12
Age : 27

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Thu Oct 27, 2011 1:10 am

Sjajan review ove serije, veoma detaljan, mastovit a i na odlican nacin docarava i daje utisak opisanog seta i celokupne atmosfere.

Mada bez obzira na magije, cuda i zlo koje poseduju ovi strasni vesci vitezovi u kraljevskim vitezovima i njihovom kralju - ''Ricardu'' Lavljem srcu bi na otvorenom bojnom polju, naisli na nesalomljivog neprijatelja. Simbol i duh ''lavljeg srca'' je ono sto je velika prepreka za strasne vitezove. Dovoljan je samo jedan zamah Ricardovog blistavog maca da zaseni demone i nemani. Kraljevi dobro utrenirani, prekaljani a i brojni borci bi neustrasivo krenuli na bilo kakvog neprijatelja. Za crne zmajeve bi se pobrinuli brojni kopljanici, strelci, samostreli a i tu je katapult da ga zvizne i dokrajci... Very Happy

Svakako, bilo bi zanimljivo da padne i review Royal Knights serije... To mi je omiljena serija pored pirata, a Frigh Knights-e dozivljavam za njihove glavne neprijatelje...

Back to top Go down
Guest
GuestPostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Thu Oct 27, 2011 1:43 am

haha, lepo receno, dobrodosao si da napravis reviziju te teme ako ti je omiljena, ni mi nemamo sve setove negop isemo o mastanjima nasim Smile
Back to top Go down
Legotron

avatar

Posts : 70
Join date : 2012-02-14

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Mon Feb 20, 2012 9:26 pm

Uf ovo je bilo informativno! Super opis nema šta! Super su Fright Knights-i ali moja ljubav kada su vitezovi u pitanju su svakako Black Falcon-i. Čoveče koliko sam maštao o njihovom zamku kad sam bio mali - Black Falcon’s Fortress 6074 .


Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
avatar

Posts : 1206
Join date : 2010-02-17
Age : 29

PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   Mon Feb 20, 2012 10:52 pm

Hvala brate! Tad sam baš bio pun energije za ovako nešto. Very Happy

_________________
Stanko wrote:
da je više reda, rada i discipline, u školama nebi bilo ovako a deca bi imala bar malo poštovanja!

Bogdanst wrote:
i voz je cool, moram reci, previse, novi duhovi su vrh, a moram uzeti voz zbog aviona, da se juri sa mojim crvenim baronom Very Happy sad vec lupam glupsti
Back to top Go down
http://legosrbija.forumotion.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Lego Fright Knights revizija   

Back to top Go down
 
Lego Fright Knights revizija
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MOC's Custom lego items
» Lego Shield
» The declining quality control of the LEGO product
» Lego Death star spotted
» You guys actually play with your LEGO?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
LEGO SRBIJA :: LEGO :: Lego reviewi-
Jump to: