LEGO SRBIJA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LEGO SRBIJA

NEAKTIVAN/INACTIVE: Lego Srbija je srpski sajt gde Lego kolekcionari mogu da diskutuju, predstavljaju i razmenjuju svoja iskustva o Lego kockama, i trguju njima. Na sajtu se takođe može diskutovati o raznim stvarima koje su bitne članovima

HomeSearchLatest imagesRegisterLog inOvde je prikazana detaljna statistika o forumimu

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu

Go down 
+3
peca
Vlada
MasterHaosis
7 posters
AuthorMessage
Guest
Guest

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Empty
PostSubject: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeMon Jan 02, 2012 4:44 pm

Dragi clanovi, kao sto Vam je mozda poznato, imali smo malo takmicenje koje je trajalo do kraja jucerasnjeg dana, tako da sada dolazimo do dela sa ocenjivanjem radova. Za svaki rad cete se izjasniti tako sto cete dodeljivati poene, 3 za najbolji, 2 za po vama drugoplasirani, i 1 za treceplasirani.

Nagrade su sledece:
Prvo mesto - minifigura serije 5: gladijator
Drugo mesto - nasumicna kolekcionarska minifigurina - izvucen je covek u krokodilskom odelu iz serije 5.
Trece mesto - stari LEGO katalog - kolekcionarski primerak

ispod se nalaze i unosi nasih takmicara, cisto da bi vam osvezili pamcenje Smile

nakon sumiranja bodova koje ste vi dali, ja cu dati i moj sud, kao sponzora nagrada, koji ce biti vrednovan kao drugi ravnopravni kriterijum za proglasenje pobednika.

dodeljivanje bodova traje do 8. januara, u 12h, kada cemo i proglasiti pobednika.

Last edited by Bogdanst on Tue Jan 03, 2012 12:08 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeMon Jan 02, 2012 4:54 pm

Unos broj 1: Profa21

Profa21 wrote:

slika 1: Krupni plan
Image hosted by servimg.com

slika 2: Lopovi, takmičari i čika policajac koji vreba iza sneška (i ja u odrazu)

slika 3: Priređivači takmičenja i nagrade (bez blica - preblizu sto)

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Nova_g11

Unos broj 2: Stanko

Stanko wrote:
LEGO logo....u novogodisnjem stilu xD

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu 231211_1716_003

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Nova_g11

Unos broj 3: Angeli

Angeli wrote:

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Bogdan-03

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Bogdan-01

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Bogdan-2

Glasanje je otvoreno za sve clanove foruma registovanih pre 2.januara 2012. u 14:55h po vremenu u Srbiji
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
MasterHaosis

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 03, 2012 12:08 am

Glasajte momci slobodno!
Ja neću da glasam, ne zato što mi se ne sviđaju radovi, nego zato što sam ja u osoblju i ne želim da utičen na glasanje.
Back to top Go down
https://legosrbija.forumotion.com
Vlada

Vlada

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 03, 2012 12:35 am

Za Profu21! Smile
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
MasterHaosis

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 03, 2012 12:54 am

Vlada wrote:
Za Profu21! Smile
Čekaj čekaj prijatelju.
Ovo je malo drugačije glasanje, drugačiji sistem vrednovanja,
Bogdanst wrote:
Za svaki rad cete se izjasniti tako sto cete dodeljivati poene, 3 za najbolji, 2 za po vama drugoplasirani, i 1 za treceplasirani.
Znači, tri daješ za kog misliš da zaslužuje prvo mesto, dva za onog ko zaslužuje drugo, i jeda za kog misliš da zaslužuje treće mesto.

Moglo je i tako da se glasa na lakši način da svako od vas glasa za svog favorita, pa Bogdan na kraju da izbroji koliko je za koga puta glasano i da odredi prvo drugo i treće mesto na osvonu broja glasača a ne bodova. Ali dobro, Bogdan je tako odlučio.

Znači Vlado, Profi21 daješ tri boda, a kome dva i jedan?
Back to top Go down
Vlada

Vlada

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 03, 2012 2:26 am

Angeli - dva i
Stanko - jedan. Smile
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 03, 2012 2:32 am

ok, ovako upotpunjen glas se priznaje, kad bude malo vise, sumiracu ukupan broj glasova
Back to top Go down
peca

peca

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeWed Jan 04, 2012 7:11 pm

Profa je odlicno napravio njemu ja dajem njemu 3 poena,Angeli dacu 2 poena, a Stanku 1.
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeWed Jan 04, 2012 7:26 pm

druze, nazalost, ne mozemo da prihvatimo ove glasove, jer ne mozes glasati ako si se tek registrovao na forum, ne bi bilo fer da ostavimo tu mogucnost zbog svih takmicara Sad ali vec koliko na sledecem se nadam da ces ne samo glasati, nego i ucestvovati Smile
Back to top Go down
Profa21
Tvorac 2000-tog, 3000-tog i 8000-tog posta
Profa21

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeWed Jan 04, 2012 7:44 pm

Hvala ti Peco na mišljenju!

Na žalost po mene, tvoji se glasovi ne računaju ovoga puta Very Happy

Nadam se da ćeš na sledećem takmičenju i ti učestvovati Smaranje
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
MasterHaosis

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeThu Jan 05, 2012 12:00 am

Profo sram te bilo, praviš naloge da bi glasao sam za sebe! Evil or Very Mad
Hahahahaha šalim se naravno.
Ja sa sigurnošću znam da nije to ničije maslo jer je Petar moj mlađi brat od tetke, danas se registrovao, ja sam bio prisutan i kad se registrovao i kad je napisao prva dva posta da se nauči jer nikada nije bio na forumima, osim na fejsu.
Peco to care! Vidim da si se malo raspisao. Na žalost, rekao sam ti još jutros da nećeš moći da glasaš ne samo ti nego bilo ko dok neko vreme ne bude na forumu i ne ima bar nekoliko postova. Ja tvrdim da mu je nalog legalan, nije lažnjak, i ja mu nisam rekao za koga da glasa, to je njegova odluka i njegov ukus, ali opet odluka je odluka, Bogdan je jasno rekao da registrovani pre drugog januara neće moći da glasaju.
Na sledećem takmičenju ćeš već moći da glasaš. Možda već sledeće takmičenje bude vrlo ubrzo, bolje organizovano i sa jačim nagradama. Ali možda.
Back to top Go down
Hexx

Hexx

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeThu Jan 05, 2012 3:03 am

Profa - 3
Angeli - 2
Stanko - 1

Moj moc će nastupiti u revijalnom delu, žao mi je što sad nisam stigao, ali doćiće čas novogodišnjih oraka! troll
Back to top Go down
daulex

daulex

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeThu Jan 05, 2012 4:36 pm

Evo i ja da glasam:

Angeli - 3
Profa - 2
Stanko - 1

Komentar: Dvoumio sam se za najveci broj poena. Profa je napravio pravu zimsku tematiku, Angeli mozda nije bas, ali kao i sve njegove kreacije, i ova je vrhunska. Mozda malo vise belog i to bi bilo to. Ipak ovaj put glasam za trud, a manje za pogodjenu temu.

Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeThu Jan 05, 2012 4:38 pm

aha, zahuktava se Very Happy

nakon ovog glasanja

Profa 8
Angeli 7
Stanko 3
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeSun Jan 08, 2012 2:00 pm

e pa da dam i ja svoj sud o ovome.

Daulex je rekao da Angelijeva kreacija nije novogodisnja, ja ne mogu da se slozim sa tim, tamo ima i venaca i ukrasa i ledenica na krovu, zvezda padalica, deda mraz koji se sunja po krovu, to je prava novogodisnja atmosfera. trud ne mogu da kometarisem, jer se cini uslovljen brojem kockica, te je Angeli tu odradio profi posao, kao i svaka njegova kreacija. mene je odusevio.

Profa je napravio jednu praznicnu idilu, ono sto mi se definitivno svidja je kako je resio pravljenje kucice, i sneska kojeg je napravio, nazalost je ogranicavao sve samo belim kockicama, no to nije obavezno bilo (pogledajno korz prozor, nema snega, a bila nam i nova godina i Bozic).

Stanko je odradio logo u novogodisnjem SW fazonu, definitivno zanimljiv pristup, logo je jako dobro odradjen, no ipak nema se osecaj prazniku u tome svemu, mozda da su akteri na logou bilo malo praznicnije uposleni (Anakin da sece neko lego meso, truper da pece nesto u rerni, r2 da sluzi pica - znam da to nije pravac kojim je zeleo da ide, ali mozda bi bilo onda vise u duhu teme).

Da ne duzim dalje, nema mnogo promene situacije koju je stvorilo glasanje publike, mada ipak moram napomenuti da se u svakom takmicenju vrednuje samo krajni rezultat, i nista sto je dovelo do njega se ne uzima u obzir.

Prema propozicijama ovog takmicenja, zelim da proglasim rezultate takmicenja prvog ikad on line lego takmicenja u Srbiji, odrzanog na nasem forumu, koje nije finansirano niti na bilo koji nacin podrzano od strane zvanicne lego kompanije:

Prvo mesto - Svideo vam se, odusevio vas je idejom, primetili ste potencijal, zato ste ga i podrzali kao favorita, miljenik publike - Profa! Cestitke pobedniku

Drugo mesto - Profesionalac koji je i to potvrdio svojim unosom za takmicenje, ponekad nesvaceni, ponekad zustriji, ali definitivno kreativan, kao i svi umetnici, cesto neshvacen i progonjen od strane vlasti, lego mason - Angeli! Molimo aplauz

Trece mesto - Pokusao je nesto drugacije, odbacio sve okove, ignorisao dogme, ljudi su ipak prepoznali kvalitet, graditelj u usponu, pobunjenik u alijansi - Stanko! Od srca cestitke

Hvala svima koji su se potrudili da ovo takmicenje protekne u najboljem redu, mada svi znamo da nije bas tako bilo, ali s obzirom da je ovo nas prvi poduhvat ove vrste, moram reci da smo dosta naucili, ali i jedna od stvari koju smo naucili je da necemo odustati od slicnih poduhvata, nego cemo se truditi da bude bolje i podsticajnije. U ime foruma i moje, zelim da se zahvalim svim ucesnicima, glasacima i onima koji su pokusali da glasaju.

Posto smo svi iz BG, zamolio bih takmicare da me kontaktiraju preko PM oko eventualnog nalazenja za nagrade.
Back to top Go down
Profa21
Profa21

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeSun Jan 08, 2012 3:05 pm

Hvala svima koji su učestvovali i glasali Smile

Ja nisam hteo da glasam pošto je Angeli bio sprečen u tome, a ni Stanko se nije izjašnjavao. Nadam se da smo u tom domenu mi takmičari (Stanko i ja) ispali kolegijalni i korektni.

Takođe moram da kažem da mi je žao što se nije odazvao veći broj učesnika u takmičenju. Ja sam namerno odmah prvog dana napravio kreaciju ne bih li povukao i ostale ljude da se malo potrude, ali na žalost to mi je samo delimično uspelo Sad

Ljudi, ako ne budete hteli da učestvujete na sledećim takmičenjima, onda ih neće ni biti!

Čestitke i Angelije i Stanku na sjajnim moc-ovima i osvojenim nagradama!

Hvala Hexx-u na ideji i kao darodavcu treće nagrade (nadam se da nisam pogrešio), i veliko hvala Bogdanu na cimanju oko takmičenja i kao generalnom sponzoru i darodavcu!

p.s. I Bogdane, odlični su ti komentari!!!

Pozdrav i hvala, vaš miljenik publike - Profa Smile
Back to top Go down
MasterHaosis
Vlasnik Sajta
Vlasnik Sajta
MasterHaosis

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeSun Jan 08, 2012 3:28 pm

Odlično Bogdane svaka ti čast na ovom profesionalnom izražavanju! Sve ti je bilo na svom mestu! Svaka ti čast!
Lepo si se potrudio, lepo si organizovao sve to. Konstruktivno si sve razložio, i rekao šta valja, šta ne valja. Ja uopšte nemam nikakve zamerke ni na šta.

Samo jedna ispravka ,,nazalost je ogranicavao sve samo belim kockicama, no to nije obavezno bilo (pogledajno korz prozor, nema snega, a bila nam i nova godina i Bozic)."
Zapravo jeste obavezno. Sneg, Sneško Belić, Jelke, Deda mraz i slično su glavne odlike i simboli zime. Ne samo zime nego i Nove Godine i Božića.
A to što mi imamo retardiranu klimu za koju smo se sami postarali zadnjih godina, pa nemamo sneg, nego skok i pad temperature za deset stepeni i preko to je druga stvar.
Sa druge strane ne treba gledati naše prozore, nego planine, bar tamo uvek ima snega. Evo čak je danas i u Nišu padao, i dalje pada. A drugi dan je božića, tračak nade. Bilo koje tematike ne samo Lega nego i bilo čega sadrže sneg vezano za zimu. Tako da ja mislim da takmičari nisu pogrešili ako su belo uzimali kao glavni adut.

A takmičari, čestitam vam na pobedama, zahvaljujem na takmičenju i nadam se da ćete se i sledećeg takmičenja u većem broju prijaviti. Nadam se da vas je ovo ohrabrilo da i sledeći put napravite vaše kreacije.
Back to top Go down
Stanko

Stanko

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeSun Jan 08, 2012 4:03 pm

haha bravo Bogdane , REBEL 4EVER xD Laughing

Nadam se da cu sledeceg takmicenja uraditi vise, jer sam sad u tipu sklapanja starijih modela ,stoga nisam radio MoC/ove sem ovog za takmicenje na brzinu...

Sto se tice mog glasanja Profa je sve rekao. Very Happy

Hvala Hexx-u kao darodavcu treće nagrade , i veliko hvala Bogdanu na cimanju oko takmičenja i kao generalnom sponzoru i darodavcu! Smile

Cestitam Profi i Angeliju na fantasticnim MoCovima.

Sreca
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 10, 2012 1:23 am

Bogdanst wrote:
Posto smo svi iz BG, zamolio bih takmicare da me kontaktiraju preko PM oko eventualnog nalazenja za nagrade.

cisto da podsetim Smile
Back to top Go down
Hexx

Hexx

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 10, 2012 2:13 am

Ovaj, a šta kažete generalno za mali okup?
Back to top Go down
Profa21
Profa21

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 10, 2012 2:31 am

Ako se ostali slože. ja sam generalno za.
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeTue Jan 10, 2012 10:17 am

moze Smile kada bismo?

no ja sada kada sam poceo da radim, opet fitiljim sa vremenom Sad

taman da razradimo taktiku narucivanja sa neta
Back to top Go down
Hexx

Hexx

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitimeWed Jan 11, 2012 5:39 am

Ajde nastavimo na okupljanje temi Smile
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu   Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu Icon_minitime

Back to top Go down

Ocenjivanje radova sa Novogodisnjeg takmicenja na forumu
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» slike tudjih radova
» Pravilnik o trgovini na forumu
» Proglasenje pobednika velikog takmicenja povodom godisnjice LEGO foruma
» PROCITATI PRE PRAVLJENJA PONUDE - Zabranjeno kacenje "aukcija" na ovom forumu
» Novi forumi na sajtu: Lego priče i Lego takmičenja